pondělí 24. října 2011

Trochu hekticky

Přiznejme si to, žiju hektickej život.Teda většinou.
Dokladem tohoto tvrzení by mohl být tento víkend.
V pátek se mi sice klasicky nepodařilo vstát dřív než v jedenáct, ale čert to vem.Následovalo posílání životopisů na různé nabídky práce(začíná mě frustrovat, jak mi nikdo neodpovídá a když už, tak záporně...).Pak úklid kuchyně a obýváku plus skládání a žehlení prádla vypranýho během týdne.
Jelikož měli v Kaufu akci na mlíko, tak sme samozřejmě musely s mamkou jet a koupit nám, babičce a sousedce karton.Při tý příležitosti sme mrkly do Takka a mám nový džíny(konečně!).Nákupy se nám oproti původnímu plánu protáhly takže sem do práce dolítla udejchaná jak po maratonu.
Cestou mi ještě stihla volat Kakenka a vyděsit mě, když mi do telefonu sdělila, že si nutně musíme popovídat a že jde za mnou do práce.Když přišla, tak mi povídá:,,Někoho sem Ti přivedla.Koukej se ke dveřím..."
První kdo mě napadl, byl Ondra  a ono taky jo!Neviděla sem toho kluka ušatýho od maturitního tejdne.Udělalo mi to takovou radost, že přijel i když se stavil jen na cígo, že sem se celej večer usmívala jako idiot a nějaký zaseklý koleno mi bylo volný.
Na večer měli celej Olymp zamluvenej učitelé.Takže sme udělali uzavřenou společnost a lítali jak hadry na holi  za zvuků uječený zpěvačky(učitelka hudebky...)
Domů sem se dostala kolem čtvrt na 3.Jelikož se mi opět vrátily problémy se spaním tak sem jakžtakž zabrala v půl 4 a zrovna v ten moment mi volala Martinka s tim, že jde domů sama, že se bojí a že já sem jí napadla jako jedinej člověk, kterej by mohl bejt v tuhle hodinu vzhůru...
Sobota začla vstáváním před osmou a odjezdem na zabíjačku k příbuznejm na statek.To že sem k smrti unavená a naprosto nepoužitelná mi uvěřili už v momentě, kdy sem cibuli krájela tupou stranou nože a strašně sem se divila, že to nejde...Pak už sem byla jen podej a podrž...
Odjížděli sme odtamtud dřív, protože sem musela na noční(opět).Těšila sem se, že to bude poklidnej večer a já o půlnoci zavřu-jak naivní!
Nejdřív se mi tam nahrnul velkej stůl fotbalistů a půl hodiny na to dalších asi 25lidí.Ještěže s nima přišel Tom a pomohl mi, jinak bych tam snad byla doteď(zavěšená na špagátě na zábradlí).Zavřít se mi podařilo až ve 4 a z kómatu sem se probrala až v sedum večer.
No a zítra mě čeká lítačka po městě, po doktorech a knihovně a následně noční...
No, nudit se nebudu...


Takhle jednou v 5 ráno, asi taky po noční a návratu od něj...chvíle štěstí...

1 komentář:

  1. Občas si říkám, že mě ten hektický život baví víc. Je to sice někdy dost únavný, ale pořád to mám radši, než když pořád na něco čekám a mám spousty času

    OdpovědětVymazat